Boerencamping

Boerencamping Cornelis-Pieter Hoeve is jaarlijks geopend van 1 april tot en met 31 oktober.

Campingplaats
De camping heeft 13 ruime kampeerplaatsen van 9,5 x 10 meter groot, waaronder een aantal seizoensplaatsen. De camping is omringt met een dijkje, een houten hek en een bomensingel. De binnenruimte is open en ruim opgezet. Om toch ook wat privacy te creëren zijn er bomen geplant tussen de campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van water en elektra. Er is gratis WIFI beschikbaar.

Sanitaire voorzieningen
In 2021 is een nieuwe sanitaire ruimte gerealiseerd in de voormalige koeienstal van Cornelis-Pieter Hoeve. Aan de buitenzijde van deze ruimte bevindt zich een stortplaats voor het chemisch toilet.  De sanitaire ruimte wordt twee keer per dag schoongemaakt en is voorzien van:

✔  Vloerverwarming
✔  3 toiletten
✔  1 urinoir
✔  4 douches
✔  Drie ruime wasbakken met elektrapunten
✔  Wasmachine en droger (tegen betaling)
✔  Toiletpapier

Op en rondom de camping
Op de camping is een speelplaats aanwezig voor de kinderen. Ook is er genoeg ruimte om te voetballen of andere spelletjes te doen. Op het campingterrein staan picknicktafels en rondom de camping lopen paarden en kippen.

Parkeren
Naast de campingplaats zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar om de campingplaats zelf autovrij te houden. Ook is er een stallingsplaats aanwezig voor uw fiets die is voorzien van elektrische oplaadpunten.

Overig
De gasten van boerencamping Cornelis-Pieter Hoeve kunnen tegen betaling gebruik maken van de broodjesservice en fietsenverhuur van Restaurant-Hotel Prins Hendrik.

Huisdieren zijn toegestaan, honden dienen te zijn aangelijnd op het terrein van de camping.